• Indústria
  • 15/7/2014

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, es reuneix amb la Junta Directiva de l'Institut d'Empresa Familiar

Al Círculo Ecuestre de Barcelona.

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, s'ha reunit avui amb la Junta Directiva de l'Institut d'Empresa Familiar en un dinar que ha tingut lloc al Círculo Ecuestre de Barcelona.  

El ministre Soria ha estat rebut pel president de l'Institut d'Empresa Familiar, Javier Moll, i pel director general, Juan Corona, qui han agraït la presència del ministre en l'acte i l'han presentat a la resta d'assistents.

El ministre ha fet una breu intervenció sobre temes relacionats amb el seu Ministeri i amb l'actualitat i, posteriorment, s'ha celebrat un dinar amb tots els socis de l'Institut d'Empresa Familiar.

L'Institut d'Empresa Familiar és una organització sense ànim de lucre i d'àmbit estatal que agrupa un centenar d'empreses líders als seus sectors d'activitat.

El ministro Soria ha sido recibido por el presidente del Instituto de Empresa Familiar, Javier Moll y por el director general, Juan Corona, quienes han agradecido la presencia del ministro en el acto y le han presentado al resto de asistentes.

El ministro ha realizado una breve intervención sobre temas relacionados con su Ministerio y con la actualidad y posteriormente, se ha celebrado un almuerzo  con todos los socios del Instituto de Empresa Familiar.

El Instituto de Empresa Familiar es una organización sin ánimo de lucro y de ámbito estatal que agrupa a un centenar de empresas líderes en sus sectores de actividad.