Titulars RSS en el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme

Icono RSS

Gràcies a la tecnologia RSS el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme proporciona un servei de tramesa automatitzada de titulars de continguts afegits a la web.

Podeu utilitzar el servei RSS de diferents formes. Si és la primera vegada que us subscriviu a continguts sindicats, us recomanem revisar els continguts del menú dret, per familiaritzar-vos una mica més amb aquesta nova forma de mantenir-se informat amb els nostres darrers continguts.

Si ja coneixeu com funciona la subscripció a continguts RSS, seleccioneu la categoria de continguts que sigui del vostre interès de la llista següent.

Icono RSS

Gracias a la tecnología RSS el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo proporciona un servicio de envío automatizado de titulares de contenidos añadidos a la web.

Puede utilizar el servicio RSS de diferentes formas. Si es la primera vez que se suscribe a contenidos sindicados, le recomendamos revisar las contenidos del menú derecho para familiarizarse un poco más con esta nueva forma de mantenerse informado con nuestros últimos contenidos.

Si ya conoce cómo funciona la suscripción a contenidos RSS, seleccione del siguiente listado, la categoría de contenidos que sea de su interés.